Een showcase van ons vakmanschap en expertise.


Onze Gerealiseerde Projecten

Diversiteit in ons Werk

Bij JWD geloven we dat elk project uniek is, net zoals de wensen en behoeften van onze klanten. Ons portfolio is daar een weerspiegeling van; een verzameling van diverse projecten die we met passie en vakmanschap hebben gerealiseerd.


Een Maatwerk Benadering

Elke klant die bij ons aanklopt, komt met een eigen visie en unieke wensen. Of het nu gaat om een start-up die zijn eerste website wil lanceren of een gevestigde onderneming die haar online aanwezigheid wil vernieuwen - wij benaderen elk project met dezelfde zorg en aandacht voor detail.

Succesverhalen

Ons portfolio bestaat niet alleen uit mooie ontwerpen en technische hoogstandjes, maar vooral uit de succesverhalen van onze klanten. Achter elk project schuilt een verhaal van samenwerking, innovatie en groei.

Voor Ieder Wat Wils

Of je nu een minimalistisch design prefereert, een complexe webshop, of een interactief platform; ons werk reflecteert de diversiteit in wensen en behoeften van onze klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren door wat we in het verleden hebben gecreëerd.

Troedoor

Sfeermakers in Teak

Troedoor is een specialist in teak meubelen, biedt unieke interieuroplossingen en heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen in hun uitgebreide webshop en showroom.


Toen Troedoor, een gerenommeerde naam in de wereld van teakhouten meubelen en decoraties, ons benaderde, zagen we een uitdagende opdracht voor ons. Ze wilden hun bestaande website volledig vernieuwen en optimaliseren, zonder het rijke erfgoed en de essentie van hun merk te verliezen.

Migratie met Zorg:

Een van de grootste uitdagingen was de migratie van hun oude site naar de nieuwe. Met honderden artikelen en productlijsten was het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat geen enkel detail over het hoofd werd gezien. Door nauw samen te werken met het Troedoor-team, hebben we met succes alle productinformatie, afbeeldingen en bijbehorende details overgebracht zonder onderbrekingen of dataverlies.

Responsive Design:

We hebben een ontwerp geïmplementeerd dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook naadloos functioneert op alle apparaten. Ongeacht of klanten de site bezoeken vanaf een desktop, tablet of smartphone, de ervaring is geoptimaliseerd voor elk schermformaat.

Geïntegreerde Betaalmogelijkheden:

Het online winkelproces is gestroomlijnd met geïntegreerde betaalmogelijkheden, waardoor klanten gemakkelijk en veilig kunnen afrekenen.

SEO-geoptimaliseerd:

De nieuwe site is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met een grondige SEO-strategie hebben we ervoor gezorgd dat Troedoor's producten en diensten gemakkelijk te vinden zijn in zoekmachines, wat de zichtbaarheid en het bereik vergroot.

Het resultaat? Een moderne, gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde website die de unieke sfeer en kwaliteit van Troedoor's producten perfect weerspiegelt.


Ga naar de website van Troedoor

JBteamevents

Teambuildingactiviteiten

Het bedrijf biedt een platform voor teambuildingactiviteiten en teamcoaching, met een focus op het creëren van unieke ervaringen voor bedrijfsteams


Toen JBteamevents, een leider in teambuilding en groepsactiviteiten, ons benaderde, kregen we de uitdaging om een website te creëren die net zo dynamisch en boeiend is als hun evenementen zelf.

Bijzonder Design voor Activiteiten:

We hebben een uniek en interactief design geïmplementeerd voor alle aangeboden activiteiten. Door gebruik te maken van levendige kleuren, intuïtieve pictogrammen en dynamische animaties, hebben we ervoor gezorgd dat elke activiteit op de website even aantrekkelijk en informatief wordt gepresenteerd.

Groeimogelijkheden:

Met de toekomst in gedachten hebben we een flexibel platform ontwikkeld dat met JBteamevents kan meegroeien. Naarmate ze nieuwe activiteiten en evenementen toevoegen, kan de website eenvoudig worden aangepast en uitgebreid, zonder in te boeten aan prestaties of gebruiksvriendelijkheid.

Geavanceerde Offerte Aanvraag:

Weten dat hun klanten vaak specifieke en uiteenlopende behoeften hebben, hebben we een offertesysteem geïntroduceerd met een breed scala aan opties. Klanten kunnen nu in detail hun evenement samenstellen, van de keuze van de activiteit tot specifieke wensen en voorkeuren, en zo een nauwkeurige offerte ontvangen.

Het eindresultaat is een website die niet alleen het enthousiasme en de professionaliteit van JBteamevents weerspiegelt, maar ook hun klanten een naadloze en plezierige ervaring biedt van begin tot eind.


Ga naar de website van JBteamevents

Motho Wonen

Vloerspecialist

Motho Wonen is een expert in vloeroplossingen, die een breed scala aan kwalitatieve vloerbedekkingen biedt, van PVC tot tapijt, met deskundig advies en concurrerende prijzen.


Toen Motho Wonen, een opkomende vloerenspecialist, ons benaderde, zagen we meteen de passie en het enthousiasme van hun jonge en gemotiveerde team. Hun doel was helder: een toonaangevende webshop neerzetten in de vloerenbranche.

Webshop op Maat:

We hebben een intuïtieve en gebruiksvriendelijke webshop ontwikkeld, afgestemd op de unieke producten en diensten van Motho Wonen. Klanten kunnen nu eenvoudig door het uitgebreide assortiment bladeren, productdetails bekijken en aankopen doen met slechts een paar klikken.

Gemotiveerd Jong Team:

Samenwerken met het jonge en energieke team van Motho Wonen was inspirerend. Hun frisse kijk op de markt en hun vastberadenheid om te slagen werden weerspiegeld in elk aspect van de website, wat bijdraagt aan een authentieke en aantrekkelijke gebruikerservaring.

Uitdaging met Leveranciers:

Een van de uitdagingen was de diverse manier waarop leveranciers hun productinformatie aanleverden. We hebben een robuust systeem geïmplementeerd dat verschillende formaten en stijlen van productinformatie kan verwerken, waardoor de import van nieuwe producten soepel en efficiënt verloopt.

Complex Importproces:

Gezien de specificiteit van sommige producten en de nuances in hun details, was het importeren van informatie geen sinecure. Ons team heeft echter nauw samengewerkt met Motho Wonen om ervoor te zorgen dat elke productbeschrijving, afbeelding en specificatie nauwkeurig en consistent was.

Het resultaat is een toonaangevende webshop die niet alleen de kwaliteit en expertise van Motho Wonen weerspiegelt, maar ook de passie en het harde werk van hun team. Een website waarop ze trots kunnen zijn en die hun klanten een ongeëvenaarde winkelervaring biedt.


Ga naar de website van Motho Wonen

J&E

Groothandel meubelen

J&E is een gespecialiseerde groothandel in teakhouten meubelen, die voornamelijk zakelijke klanten bedient en hoogwaardige, duurzame meubelstukken aanbiedt.


Toen J&E Groothandel Teakmeubelen, een vooraanstaand leverancier van teakmeubelen, ons benaderde, stonden ze voor een uitdaging. Ze wilden hun aanwezigheid online versterken en zorgen voor een vlekkeloze gebruikerservaring voor hun internationale klanten.

Webshop Op Maat:

Wij hebben voor J&E een op maat gemaakte webshop ontwikkeld die hun uitgebreide assortiment teakmeubelen prachtig in beeld brengt. Met intuïtieve navigatie, gedetailleerde productbeschrijvingen en hoogwaardige afbeeldingen zorgen we ervoor dat klanten gemakkelijk hun perfecte meubelstuk kunnen vinden en kopen.

Meertalige Ondersteuning:

Met het oog op hun internationale klantenbestand hebben we de website meertalig gemaakt, zodat bezoekers kunnen kiezen in welke taal ze de inhoud willen bekijken. Dit zorgt voor een persoonlijke en gebruiksvriendelijke ervaring voor klanten van over de hele wereld.

Naadloze Koppeling met Exact:

Een van de grootste uitdagingen was het integreren van de website met het Exact-systeem van J&E. Dankzij deze integratie kunnen klanten in real-time de voorraadstatus van producten zien. Dit zorgt niet alleen voor vertrouwen bij de klant, maar ook voor een efficiënter voorraadbeheer voor J&E.

Het eindresultaat is een geavanceerde webshop die de kwaliteit en expertise van J&E Groothandel Teakmeubelen weerspiegelt, en die zorgt voor een naadloze en geoptimaliseerde ervaring voor hun klanten.


Ga naar de website van J&E

parallax background

Onze Werkwijze voor het Portfolio


Bij JWD benaderen we elk project als een nieuwe kans om te excelleren en innovatieve oplossingen te bieden. Onze portfolio is een bewijs van deze aanpak. Vanaf de eerste brainstormsessie tot het moment van oplevering, werken we nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. We duiken diep in hun bedrijfscultuur, begrijpen hun doelgroep en analyseren de markttrends. Dit stelt ons in staat om digitale ervaringen te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en doelgericht. Elk afgerond project in ons portfolio vertegenwoordigt een reis van samenwerking, aanpassing en continue verbetering.


Onze Gewaardeerde Klanten

Wij zijn trots op de samenwerkingen die we hebben opgebouwd met diverse bedrijven en organisaties. Hoewel niet elk project uitvoerig wordt besproken op deze pagina, willen we een moment nemen om enkele van de merken te belichten waarmee we het genoegen hebben gehad om samen te werken. Elk logo vertegenwoordigt een verhaal van partnerschap, groei en wederzijds succes


Onze Digitale Meesterwerken

Bij Jouw Website Desing zijn we er trots op om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te transformeren. Ons portfolio is een collectie van onze beste werken, variërend van eenvoudige websites tot complexe webplatformen. Elk project is een getuigenis van ons vakmanschap, onze toewijding aan kwaliteit en onze passie voor het creëren van memorabele digitale ervaringen. Of u nu geïnspireerd wilt raken door onze eerdere projecten of op zoek bent naar een partner voor uw volgende digitale avontuur, ons portfolio spreekt boekdelen over wat we kunnen bereiken samen. Ontdek vandaag nog de digitale mogelijkheden met JWD.