OVER JWD


Wie zijn wij

Meer Dan Een Decennium aan Digitale Expertise


Bij Jouw Website Design, geloven we in de kracht van ervaring. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, zijn we gepassioneerde digitale experts geworden die vastbesloten zijn om kwaliteit te leveren. Onze diepgaande ICT-kennis, die teruggaat tot meer dan 20 jaar, stelt ons in staat om oplossingen op maat te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Ons indrukwekkende portfolio spreekt voor zich:


  • Meer dan 200 websites ontworpen: Van eenvoudige landingspagina's tot complexe e-commerce platforms.
  • Meer dan 2000 pagina's gecreëerd: Elke pagina zorgvuldig geoptimaliseerd voor gebruikerservaring en SEO.
  • Een rijke geschiedenis van tevreden klanten: Onze klanten zijn het hart van wat we doen, en hun tevredenheid is onze grootste beloning.
  • Lokaal in Duiven, maar landelijk actief: Hoewel we vanuit Duiven werken, zijn onze diensten verspreid over heel Nederland. Waar je ook bent, we staan klaar om je te helpen.

Met een toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan het digitale landschap van Nederland. Laten we samenwerken en een digitaal meesterwerk creëren dat de tand des tijds doorstaat.

Onze Werkwijze


Elk project dat we aanpakken bij JWD begint met een grondig begrip van onze klant, hun bedrijf en hun doelstellingen. Onze aanpak is gestroomlijnd en transparant. We zetten onze meer dan 15 jaar ervaring in om zowel visueel aantrekkelijke als functionele websites te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Door nauw samen te werken en regelmatige feedbacksessies te houden, garanderen we dat elke website die we bouwen, resoneert met het beoogde publiek en de gewenste resultaten oplevert.


Samen Sterker: Onze Klanten

In de loop der jaren hebben we het voorrecht gehad om samen te werken met diverse gerenommeerde bedrijven en merken. Hieronder vindt u een selectie van enkele van onze gewaardeerde klanten. Hun vertrouwen in onze diensten weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid.


Waarom Kiezen Voor JWD?

Bij JWD streven we ernaar om niet alleen kwaliteitswebsites en digitale diensten te leveren, maar ook om echte partnerschappen met onze klanten op te bouwen. Onze ervaring en expertise zijn de hoekstenen van elk project, en we zijn er trots op deel uit te maken van de digitale groei van vele bedrijven.

Toonaangevende Expertise

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het veld, en we blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Dit zorgt ervoor dat onze klanten altijd een stap voor zijn op hun concurrentie.

Samenwerking Staat Centraal

We geloven dat succes komt door samenwerking. Door nauw samen te werken met onze klanten, kunnen we hun visie echt begrijpen en deze omzetten in tastbare resultaten.

Resultaatgericht

Voor ons is het niet voldoende om gewoon een project af te ronden. We meten ons succes aan de hand van het succes van onze klanten, en we rusten niet voordat we uitstekende resultaten hebben geleverd.