Jouw online aanwezigheid, vakkundig vormgegeven.


Professionele Website Nodig

Waarom kiezen voor een JWD Website?

In het digitale tijdperk is het hebben van een krachtige online aanwezigheid geen luxe, maar een noodzaak. Bij JWD begrijpen we dit en bieden we jou een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook technisch superieur.


1. CMS WordPress:

Wij gebruiken WordPress, het meest populaire contentbeheersysteem ter wereld. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface, flexibiliteit in design en functionaliteit, en de mogelijkheid om je site eenvoudig te beheren en bij te werken.

2. Responsief Design:

Met de opkomst van mobiele apparaten is het essentieel dat jouw website er perfect uitziet en functioneert op elk schermformaat. Onze websites zijn volledig responsief, wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan het apparaat van de gebruiker, of het nu een desktop, tablet of smartphone is.

3. Makkelijk Vindbaar in Google:

Wat heeft het voor zin om een prachtige website te hebben als niemand hem kan vinden? Wij optimaliseren jouw site voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze op Google zoeken.

Laat JWD je helpen om de perfecte website voor jouw bedrijf te creëren, die niet alleen je merkwaarden weerspiegelt, maar ook je klanten aantrekt en vasthoudt. Investeer in een online aanwezigheid die resultaten oplevert.

parallax background

Onze Aanpak voor Webdesign


Bij JWD combineren we jouw visie met onze expertise. We starten met een persoonlijk gesprek, ontwerpen vervolgens een responsieve en unieke website, en zorgen dat deze SEO-geoptimaliseerd is voor de beste zichtbaarheid in Google. Ons doel? Een indrukwekkende website die resultaten oplevert.


Website Expertise van JWD

In het digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid essentieel. Bij JWD begrijpen we de kracht van een effectief webdesign. Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en vindbaarheid in Google dankzij onze grondige kennis van SEO. Of je nu een startup bent of een gevestigde onderneming, wij zorgen dat je opvalt in de digitale menigte. Kies voor JWD en geef je bedrijf de online aanwezigheid die het verdient.